FSMVÜ | Osmanlı Tasavvuf Tarihi Okumaları-II
Tasavvuf Atölyesi
Osmanlı Tasavvuf Tarihi Okumaları-II

Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZSARAY tarafından kronikler, arşiv belgeleri ve basından seçme metinlere dayalı olarak gerçekleştirilecek olan Osmanlı Tasavvuf Tarihi Okumaları-II programı 20 Ekim 2021'de online olarak başlayacaktır.

Program üniversite ve bölüm ayrımı olmaksızın Osmanlıca altyapısı olan lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olup haftada bir Çarşamba günleri gerçekleştirilecektir.

Program, katılımcıların Osmanlı dönemi tasavvufu hakkında birincil kaynaklara ulaşabilmelerine, bunları okuyup anlayabilmelerine ve değerlendirmeler yapabilmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Atölye çalışmasına katılmak isteyen öğrenciler, mozsaray@fsm.edu.tr adresine mail göndererek başvuru yapabilir.