• iif@fsm.edu.tr

Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

Tüm öğrencilerimizin dikkatine,
Lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin katkıda bulunacağı bir dergi çıkarılması planlanmaktadır. Hedef, öğrencilerimizin kültür, sanat, edebiyat vb. alanlarda bilgi, duygu ve düşüncelerini yazıyla ifade etmelerine yardımcı ve destek olmaktır. Fakültemizin tanınırlığına katkı sağlayacağını umduğumuz dergi çalışması, üniversitemize de zenginlik kazandıracaktır. Fakülte yönetimimiz, gençlerimizin sadece akademik değil kültürel ve sosyal gelişimlerine de ehemmiyet vermektedir.

Bu bağlamda dergiye yazı, çizgi, fotoğraf ve teknik olarak katkı sağlayabilecek yol arkadaşları arıyoruz. İlgilenen öğrencilerimizin (ftufenk@fsm.edu.tr) adresi üzerinden 26.11.2021 Cuma gününe kadar irtibat kurmaları gerekmektedir.

Prof. Dr. Mustafa ÖZEL
İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi