FSMVÜ | Hafızlık Bursundan Yararlanan Öğrencilerimizin Dikkatine
Hafızlık Bursundan Yararlanan Öğrencilerimizin Dikkatine

Hafızlık bursundan yararlanan öğrencilerimizin burs mülakatları 13-14 Temmuz 2021 tarihlerinde her öğrenci için belirlenmiş olan ekte (EK-1) verilen giriş zamanına riayet edilmek suretiyle Fakülte binamızda yapılacaktır. Muhtelif nedenlerle sınava erken girmek isteyen öğrenciler, 29 Haziran 2021 tarihinde saat 14.00’te yapılacak mülakata da katılabileceklerdir. Mülakat uygulama esaslarına ilişkin hususları aşağıda bulabilirsiniz.

1. Mülakata katılacak öğrenciler kendileri için belirlenen gün ve saate riayet etmekle sorumludurlar. Mülakatlar her öğrencinin tek başına salona alınacağı şekilde tertip edilecektir. Salon dışında gerekli sosyal mesafe kuralına uyulması kişinin sorumluluğunda olacaktır. Mülakat saatinden 1 saat öncesinde gelenler Fakülte binası dışında bekletilecektir.
  2. Yurt dışına çıkış yapmış ve gelen uçuş yasakları nedeniyle yurda dönüş yapamamış öğrencilerimizin e-devlet sistemi üzerinden geriye dönük 1 yıl için alacakları “EGM Yurda Giriş Çıkış Belgesi”ni ekte yer alan (EK-2) dilekçe ekinde 10 Temmuz 2021 tarihine kadar iif@fsm.edu.tr adresine e-posta olarak göndermeleri halinde bu öğrencilerimizin mülakatları 16 Temmuz 2021 tarihinde 14:00’da online olarak yapılacaktır. Online sınava girme talebi kabul edilen öğrencilerimize mülakata giriş bilgileri sınav öncesinde paylaşılacaktır. İbraz ettiği bilgi ve belgelerde yanlış bilgilendirme ve mülakata katılımın yurtdışından olmadığı tespit edilen öğrenciler hakkında disiplin soruşturması başlatılacak ve burs haklarını yenilenmemek üzere kaybedebileceklerdir. Online sınavda uygulanacak kurallar ekte (EK-3) verilen şekilde belirtilmiştir.
  3. Üniversitemiz Burs Yönergesinin ilgili maddesi gereği mülakata aktif hafızlık bursundan yararlanan öğrenciler ve hafızlık bursu alan ancak daha önceki akademik yıl öncesinde girdiği burs mülakattan başarısız olan 2018-19 öğretim yılı ve sonrasında kayıt yaptıran öğrenciler katılacaktır. Ayrıca yine aynı madde çerçevesinde belirtilen şartları sağlamayan öğrencilerimiz de burs hakkını mülakata girmeden kaybetmiş sayılacaklardır.

Başarılar dileriz.

EK-1: Katılımcı Listesi