FSMVÜ | 2021-22 Güz Ders Programı
2021-22 Güz Ders Programı

Fakültemiz 2021-2022 Öğretim Yılı Lisans Programı Güz Yarıyılında yer alan derslerin işleniş yöntemi aşağıda belirtildiği şekilde planlanmıştır.

Zorunlu derslerin çoğu dersliklerde “yüz yüze” yapılacaktır. Seçmeli dersler ise “uzaktan eğitim (çevrimiçi)” şeklinde yürütülecektir. Yüz yüze yapılacak dersler eş zamanlı olarak uzaktan “çevrimiçi” de takip edilebilecektir. Eş zamanlı olarak çevrimiçi yapılacak derslerin kaydı tutulmayacaktır. Zorunlu derslerden yalnız çevrimiçi yapılacak dersler aşağıda yer almaktadır

Yüz yüze öğretim dersliklerde 20, Konferans Salonunda 60 öğrenciyi aşmayacak şekilde uygulanacaktır.

Öğrencilerimiz yüz yüze yapılacak dersleri, belirtilen kapasiteler dahilinde, derslik ortamında alabilecek, kapasite dışında kalan öğrenciler ise bu derslere çevrimiçi olarak uzaktan katılacaklardır.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze yapılacak derslere aşılarını veya PCR testlerini yaptırmış olan öğrencilerimiz katılabilecektir.

Yarıyıl, yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarının uygulanış yöntemi bilahare ilan edilecektir.

Öğrencilerimize başarılı bir öğretim yılı dileriz.

Zorunlu Derslerden Yalnız Çevrimiçi Yapılacak Dersler

Dersin Kodu