FSMVÜ | Güz Döneminde Mezun Öğretmenlik Uygulaması (Formasyon Stajı) Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine
Güz Döneminde Mezun Öğretmenlik Uygulaması (Formasyon Stajı) Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine,

Bahar Döneminde açılan Pedagojik Formasyon zorunlu staj dersini güz dönemi sonunda mezun duruma geçecek olmaları nedeniyle bu dönemde alma talebinde bulunan ve talebi kabul edilen aşağıda ismi yer alan öğrencilerimiz ders kayıtlarını, online ders kayıt döneminde Öğretmenlik Uygulaması dersi olmaksızın yapacaklardır. Ders kaydının sona ermesinin ardından bu öğrencilerimiz ekte yer alan mazeretli ders kayıt formunu ISLF402 Öğretmenlik Uygulaması dersini de dahil ederek dolduracak ve Öğrenci İşlerine bırakarak söz konusu derse kayıtlarını yapacaklardır.

Sürece ilişkin bilgilendirmeler yine bu kanallar üzerinden yapılacaklardır. Başarılı bir ders dönemi dileriz.

S/N Adı Soyadı T.C. Kimlik No
1 Se*** N** US** 484********