İslami İlimler % 100 Burslu
İslami İlimler % 50 Burslu
İslami İlimler % 25 Burslu
FSMVÜ | Pedagojik Formasyon Stajı Hk.
Pedagojik Formasyon Stajı Hk.

Fakültemizde öğrenim görmekte olan ve Pedagojik Formasyon alan son sınıf öğrencilerimizin zorunlu staj çalışması kapsamında bahar yarıyılı başlayacak ve hafta içi günler sürdürülecek stajlarda her öğrenci için bir Fakülte öğretim elemanı ve bir tane de staj öğretmeni olacaktır. 14 haftalık dönem boyu sürecek staj programı için öğrencilerimizin 5 Aralık 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar aşağıdaki formu doldurmaları gerekmektedir.

Belirlenen okul ve danışman isimleri, alınan başvurular sonrasında öğrencilere ilan edilecek ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yazıyla gönderilecektir. Bu sebeple bu tarih sonrası yapılan başvuru veya değişiklik talepleri dikkate alınmayacaktır.

Stajlar sadece bahar dönemleri yapıldığı için 2020-2021 öğretim yılı güz döneminde mezun olabilecek durumda olan öğrencilerimizin başvuruları da kabul edilecektir.

Formasyon stajıyla ilgili detayları EK-1’de yer alan yönergeden öğrenebilir, süreç içerisinde doldurmanız gereken staj dosyanıza EK-2’den ulaşabilirsiniz.

NOT: Pedagojik Formasyon stajı için muafiyet şartları taşıyan öğrencilerimizin staj muafiyeti EK-3’de yer alan formu doldurmaları gerekmektedir.

Forma buradan erişim sağlayabilirsiniz.

EK-1: Öğretmenlik Uygulama Yönergesi

EK-2: Staj Dosyası